Aromatyczny i pikantny chleb z dużym udziałem mąki żytniej...
Charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika, fosforu i magnezu. Jest bogatym źródłem żelaza i białka. Mąka z orkiszu nadaje się idealnie do wypieku. Jest to mąka typ 3000 ( z pełnego przemiału pszenicy orkiszu) Mąka kremowo-szara z widocznymi otrębami .
Mieszanka na pieczywo mieszane z dużą zawartością starannie wyselekcjonowanych liści pokrzywy oraz ziaren oleistych.
Ziarna słonecznika bogate w witaminy z grup E, B, F, oraz prowitaminy ...
Chleb razowy do wypieku w piekarniku. Masa netto : 1 kg (770g+230g)
Mąka stosowana jest najczęściej do wyrobu chleba pełnoziarnistego i mieszanego. Mąka razowa to przede wszystkim dużo błonnika którego zawartość jest dużo mniejsza w innych rodzajach mąki.
Mąka pszenna chlebowa stosowana jest najczęściej do wyrobu chleba pszennego- zwykłego wyborowego, mieszanego. Od niedawna dodawana do ciasta naleśnikowego lub pierogowego.
Chleb razowy do wypieku w piekarniku, wzbogacony dużą ilością łuszczonych ziaren słonecznika. Masa netto : 1 kg (550g+450g)
Idealne źródło białka oraz witamin A, C, D, a także w magnez, potas ...
Chleb razowy do wypieku w piekarniku, bogaty w ziarna lnu, słonecznika, sezamu a także płatków zbożowych. Masa netto : 1 kg (550g+450g)
Mąka pszenna Znakomita Do wypieków.
Siemię jest to jeden z najpopularniejszych składników medycyny naturalnej ...