Brak produktów
Przeznaczeniem mąki jest wypiek wszelkiego rodzaju ciast, chlebów,...
Mąka z samopszy rewelacyjnie nadaje się do wypieku pieczywa. Również...
Mąkę kukurydzianą otrzymuje się z przemiału kukurydzy.
Mąka wytwarzana z drobno zmielonych ziaren ryżu. Stanowi szczególnie dobry substytut mąki pszennej, dla osób z nietolerancją glutenu. Mąka ryżowa doskonale nadaje się do wypieków oraz do zagęszczania sosów.
Mąka gryczana w połączeniu z mąka pszenną, stosowana jest do wypieku pieczywa, dzięki czemu nabiera ono bardziej intensywnego smaku.
Mąka z samopszy rewelacyjnie nadaje się do wypieku pieczywa. Również może stanowić zdrowszą alternatywę do wypieku deserów takich jak ciasta, naleśniki i gofry. Mąka z samopszy jest idealnym produktem dla osób ceniących zdrowe nawyki żywieniowe. Wysoka zawartość błonnika sprawia, że potrawy przygotowane na jej bazie są niskokaloryczne, wspomagają pracę...
Przeznaczeniem mąki jest wypiek wszelkiego rodzaju ciast, chlebów, naleśników. Ziarna płaskurki charakteryzują się wysoką zawartością składników mineralnych takich jak magnez, fosfor i wapń oraz witaminy A, E, B. Zawierają one także ogromną ilość błonnika pokarmowego, którego składnikiem są miedzy innymi beta glukany, uważane za naturalny preparat...