Nowy produkt
Mąka wytwarzana z drobno zmielonych ziaren ryżu. Stanowi szczególnie dobry substytut mąki pszennej, dla osób z nietolerancją glutenu. Mąka ryżowa doskonale nadaje się do wypieków oraz do zagęszczania sosów.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mąka Ryżowa 1kg
Mąka wytwarzana z drobno zmielonych ziaren ryżu. Stanowi szczególnie dobry substytut mąki pszennej, dla osób z nietolerancją glutenu. Mąka ryżowa doskonale nadaje się do wypieków oraz do zagęszczania sosów.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Wartość odżywcza w 100g:
w 100g | %RWS* | |
Energia | 1476KJ/ 348kcal | 18% |
Tłuszcze | 1g | 1% |
kwasy nasycone | 0,4g | 2% |
Węglowodany | 78g | 30% |
w tym cukry | 0,2g | 0% |
Białko | 6g | 12% |
Sól** | 0g | 0% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400Kj/2000 kcal)
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Kraj Pochodzenia: Polska
12,30 zł