Nowy produkt
Mąkę Żytnią wykorzystuje się przede wszystkim do wypieku chleba żytniego.
Dodaje się ją także do pieczywa mieszanego, ciast lub żuru.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mąka Żytnia T-720 1kg
Mąkę Żytnią wykorzystuje się przede wszystkim do wypieku chleba żytniego.
Dodaje się ją także do pieczywa mieszanego, ciast lub żuru.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Wartość odżywcza w 100g:
w 100g | %RWS* | |
Energia | 1421KJ/ 336kcal | 17% |
Tłuszcze | 1,7g | 2% |
kwasy nasycone | 0,4g | 2% |
Węglowodany | 71,0g | 27% |
w tym cukry | 2,5g | 3% |
Białko | 5,9g | 12% |
Sól** | 0g | 0% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400Kj/2000 kcal)
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Waga Netto:1kg
Kraj Pochodzenia:Polska
3,80 zł