Uwaga od 11.01.2025 do 27.01.2025 przebywamy na urlopie. Zamówienia złożone w tych dniach będą realizowane od 27.01.2025.
Za utrudnienia serdecznie przepraszamy!
Nowy produkt
Mąka stosowana jest najczęściej do wyrobu chleba pełnoziarnistego i mieszanego.
Mąka razowa to przede wszystkim dużo błonnika którego zawartość jest dużo mniejsza w innych rodzajach mąki.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mąka Żytnia Razowa T-2000 1 kg
Mąka stosowana jest najczęściej do wyrobu chleba pełnoziarnistego i mieszanego.
Mąka razowa to przede wszystkim dużo błonnika którego zawartość jest dużo mniejsza w innych rodzajach mąki.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Wartość odżywcza w 100g:
w 100g | %RWS* | |
Energia | 1360KJ/ 322kcal | 16% |
Tłuszcze | 2,2g | 3% |
kwasy nasycone | 0,4g | 2% |
Węglowodany | 61g | 23% |
w tym cukry | 2,5g | 3% |
Białko | 8,1g | 16% |
Sól** | 0,01g | 0% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400Kj/2000 kcal)
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Waga Netto:1kg
Kraj Pochodzenia: Polska
3,80 zł