Mieszanka na chleb wykonana na bazie mąk bezglutenowych 1 kg Zobacz większe

Mieszanka na chleb wykonana na bazie mąk bezglutenowych 1 kg

Nowy produkt

Skład : skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, sól, cukier, suchy kwas żytni

Masa netto: 1 kg

Więcej szczegółów

11,30 zł Brutto

1 kg
Dostawa: 1 do 3 dni

Więcej informacji

Pobierz "Sprawozdanie z badania" 


Wypiek w piekarniku   :
500 g Mieszanki Chlebowej
350 ml wody o temp. ok. 30°C (niecałe 2 szklanki)
15 g drożdży tradycyjnych
15 g olej (3-4 łyżki stołowe)
Wszystkie składniki połączyć i wyrobić ciasto.
Następnie przełożyć do natłuszczonej foremki na  ok. 45 min.
Po wyrośnięciu wypiekać ok. 40-45 min. w temp. 210°C.
Spożyć po całkowitym ostygnięciu.

 


Wyprodukowano w zakładzie, w którym stosowane są: mleko w proszku,
jaja w proszku, sezam, soja, orzechy, gluten.
Przechowywać w temperaturze pokojowej i suchym miejscu.
Data minimalnej trwałości znajduje się obok etykiety w prawym dolnym rogu.