Nowy produkt
Skład : skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, sól, cukier, suchy kwas żytni
Masa netto: 1 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mieszanka na chleb wykonana na bazie mąk bezglutenowych 1 kg
Skład : skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, sól, cukier, suchy kwas żytni
Masa netto: 1 kg
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Pobierz "Sprawozdanie z badania"
Wypiek w piekarniku :
500 g Mieszanki Chlebowej
350 ml wody o temp. ok. 30°C (niecałe 2 szklanki)
15 g drożdży tradycyjnych
15 g olej (3-4 łyżki stołowe)
Wszystkie składniki połączyć i wyrobić ciasto.
Następnie przełożyć do natłuszczonej foremki na ok. 45 min.
Po wyrośnięciu wypiekać ok. 40-45 min. w temp. 210°C.
Spożyć po całkowitym ostygnięciu.
Wyprodukowano w zakładzie, w którym stosowane są: mleko w proszku,
jaja w proszku, sezam, soja, orzechy, gluten.
Przechowywać w temperaturze pokojowej i suchym miejscu.
Data minimalnej trwałości znajduje się obok etykiety w prawym dolnym rogu.